Horoscop Capricorn 2023 bani și carieră

Grija de tine este la fel de importantă ca să ai grijă de obligațiile și responsabilitățile care fac parte din viața ta. Trei eclipse lunare aduc evenimente emoționale în munca ta (în ianuarie), în dragostea și creativitatea (în iunie) și în prietenii și obiective comune în noiembrie. Țineți minte aceste luni în timp ce evidențiază perioade în care emoțiile contează la fel de puternic, sau mai puternic, decât intelectul brut și bunul simț, în special în abordarea treburilor conexe. Două eclipse solare adaugă focul ego-ului și posibilitățile puternice centrate pe inimă în alte puncte în 2023. O eclipsa solara in iunie este o alta atingere de magie in acel centru de munca al vietii tale, iar o eclipsa totala de soare in decembrie face visurile divine uimitor de posibile. Horoscop Capricorn 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023 bani

Imediat ce va veni vara, Capricornul probabil nu se va feri de irascibilitate. Poate că s-a întâmplat ceva în familia dvs. peste care nu puteți trece. Rețineți că totul este la locul potrivit. Încercați să vă distanțați de această situație, pentru că atunci când interveniți prea mult, nu puteți face decât să înrăutățiți și apoi să ieșiți ca persoana cea rea. Horoscop Capricorn 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Despre Jupiter cred că a aflat toată lumea că este o planetă benefică, practic cea mai puternică în sensul bun al influenței sale. Marele Benefic rămâne pe sectorul banilor și al investițiilor  între 20 decembrie 2023-13 mai 2023 și apoi se întoarce între 28 iulie -29 decembrie 2023. Sigur că după, iată, 12 ani, de când nu a mai trecut pe aici, veți avea oportunități unice să câștigați mai bine, să vindeți anumite proprietăți sau bunuri care până acum nu s-au vândut, să solicitați creșterea salariilor raportat la evoluția voastră profesională, dar și la volumul de muncă sau al responsabilităților asumate. Cei tineri sau cei care au întârziat să muncească se pot angaja, cei care au activități independente deja vor câștigă mult mai bine, dar nu va fi doar un noroc, ci totul este raportat la performanțe. Jupiter amplifică potențialul casei banilor și câștigați mai mult, dar și munciți mai mult. Unii liber-întreprinzători pot ridica cuantumul onorariului, al prețului de vânzare al unor produse, nu că aliniere la prețul pieței, ci doar la nivelul de performanță, nume, renume, creșterea cererii față de ceea ce produc sau oferă ei. Horoscop Capricorn 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Capricorn 2023 pe această temă bani

Până la sfârșitul anului 2023, Saturn va fi în Vărsător, ceea ce înseamnă că probabil vei simți că nu te încadrezi în colectivul tău. Este timpul să-ți organizezi gândurile, acum Capricornilor li se oferă o oportunitate unică de a experimenta un anumit tip de auto-reflecție. Ești fericit în toate aspectele vieții tale? Dacă nu, gândiți-vă la ce s-ar putea îmbunătăți.

Horoscop anual Capricorn 2023 – bani

Vărsătorul aflat pe casa banilor voștri și traversat de Saturn și Jupiter guvernează pe lângă domeniile online și IT și alte domenii uraniene, precum mass-media, aviația cu toate ramurile conexe, de la inginerie, pilotaj, însoțitor de bord sau controlor de zbor, astrologia și alte astfel de domenii astrale, televiziunea, regia de film, domeniul energiei electrice, dar și al energiei verzi, filantropia, activitățile de grup, domeniile avangardiste, acelea pe care în general și în prima fază, oamenii le privesc cu scepticism. Dacă va regăsiți în ceea ce am enumerat mai sus, faceți-va curaj și valorificați noile oportunități. Cei mai conservatori dintre Capricorni vor învăța încet, încet să pătrundă în noua energie.

Cum să câștigi bani în 2023?

Copiii voștri, în special cei mari, până la 18 iulie nu au nevoie de atâta suport financiar. Mă refer aici la bani mulți, mașini scumpe, case, dar și afaceri, crezând că astfel va demonstrați iubirea sau că îi faceți oameni. Mulți spun: “este normal să îmi ajut copilul, eu ce să fac cu banii?” Chiar dacă ei vor cere, nu uitați că este un tranzit vicios. S-a convins toată lumea că atunci când un copil cere părintelui să își vândă propria casă  pentru proiectele sale mărețe este ceva toxic? Sper că da. Nu dai un părinte afară din casa lui pentru nimic în lume. În privința copiilor voștri mici, poate fi o perioadă în care copilul capătă obiceiuri proaste, mâncare proastă, dulciuri, răsfăț. Tendința de îngrășare a copilului trebuie controlată. Chiar dacă veți cumpără multe cadouri și jucării copiilor pentru a compensa lipsa voastră de acasă, pentru că munciți și nu aveți suficientă răbdare să va jucați cu ei, din păcate acum se poate modifica ceva în comportamentul copilului și mai bine ar fi să fiți atenți cu acest aspect. Legat de copiii și mai mici, până la vara nu este o perioada bună pentru inseminari artificiale, care și costă.

Profit sau pierdere?

Unii Capricorni ar putea avea tendința de a fi egoiști sau zgârciți, de a vrea doar pentru ei, în timp ce energia lui Jupiter îi îndeamnă la generozitate, la explorarea și manifestarea spiritului caritabil. Nu e tocmai ușor de găsit un echilibru între cele două tendințe opuse, dar aceasta ar putea fi una dintre lecțiile pe care Capricornii le au de învățat în 2023. Dimensiunea spirituală a valorii devine mai importantă, ca și respectarea unor valori spirituale în dobândirea și gestionarea beneficiilor materiale.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.