Horoscop Capricorn 2023 1, 2, 3 deceniu

Nativii din zodia Capricorn rareori se impiedica. Mergand pe drumul vietii dificil si plin de obstacole, pasesc cu mare grija inainte, cercetand minutios terenul. Aceasta prudenta intotdeauna aduce beneficii reprezentantilor acestui semn zodiacal.Zodia guvernanta a anului, Bivolul Alb de Metal, sustine aceasta atitudine precauta si, in momentul in care Capricornii, din cauza firii vulnerabile, vor avea dificultati in stabilirea unui contact sau rezolvarea unei situatii, soarta le va trimite sfatuitori – oameni sau semne care ii vor ajuta. In timp ce pe plan personal totul va merge bine: prietenia, dragostea si familia vor aduce acestui semn zodiacal numai bucurii, pe plan financiar va fi nevoie de multa munca. Nu va merge sa munciti o data si apoi sa tot culegeti roadele, nu! – va trebui sa munciti continuu tot anul. Toamna va veni momentul favorabil sa va luati concediu si sa plecati intr-o calatorie pentru a va reincarca cu energie. Horoscop Capricorn 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023 1, 2, 3 deceniu

Un alt eveniment astrologic semnificativ este eclipsa de Soare care are loc la 10 iunie 2023 în casa VI a Capricornului (sănătatea, munca) și care sugerează că starea de sănătate ar putea fi mai fragilă sau fragilizată de frământările interioare, supărările și îngrijorările din ultima vreme, poate chiar din ultimii ani. Pentru a-ți regăsi tonusul fizic și psihic, este necesar să schimbi perspectiva asupra lucrurilor. De asemenea, este recomandat să fii atent la regimul de muncă/odihnă, să te menajezi, să îți oferi mai multe momente de relaxare și să mănânci cât mai sănătos. Dacă nu te încântă ideea să muncești mai puțin și să faci mai multe pauze (se știe că majoritatea Capricornilor sunt dedicați muncii și carierei), eastrolog.ro îți recomandă să te gândești că sunt măsuri necesare pentru a-ți păstra și consolida capacitatea de muncă. Horoscop Capricorn 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023 Lilith are, de asemenea, un tranzit în Taur, pe aceeași casă astrologică a iubirii, copiilor, creativității, dar și ceea ce înseamnă timp liber și distracție. Lilith este însăși Ispita și cred că distracția și banii pot forma un cocktail nociv în anumite cazuri. Între 6 ianuarie și 5 martie, planeta Marte amplifică energia acestei case, dar nu o face în sens bun, ci mai degrabă în sensul atașamentului bolnăvicios. Horoscop Capricorn 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Acolo, pe sectorul banilor se află și Saturn care vrea în intervalul 17 decembrie 2023 -7 martie 2023 să vă învețe să faceți bani. Cele două planete stau împreună în 2023 și aveți oportunități și noroc mai mare, însă Saturn veghează să nu escaladati anumite reguli. Există o noțiune care se numește “dreptul divin al banilor” și uneori, pe anumite astfel de valuri astrale, unii înțeleg că trebuie să profite prin lovituri date peste noapte. Nu este vorba nici despre câștiguri la loterie, nici despre a cunoaște parteneri bogați care va oferă diamante, nici despre a sparge un bancomat. Aici vorbim despre un raport egal între potențialul vostru și șansa de a-l valorifica prin muncă, pricepere, creativitate, idei, fler, inspirație, agerimea minții, curaj. Jupiter este foarte expansiv, dar în zodia Vărsătorului puțin mai superficial. Puteți avea oportunități, dar pe care Saturn, ce rămâne mai mult pe acest sector, dorește să le permanentizeze. Dacă aveți bani, nu îi aruncați pe fereastră, căci Saturn spune că trebuie să fiți rezervați, precauți, să investiți mai degrabă, să fiți atenți la fluctuațiile de schimb valutar și la achizițiile ce se desfășoară în mai multe etape. Puteți vinde o casă, încasați bani. Îi depuneți la banca, dar aveți de făcut și o altă investiție, iar cum Saturn guvernează și Timpul, este bine să calculați temporal aceste etape, în așa fel încât să nu pierdeți, dar nici să nu suprapuneti evenimente, care precipitandu-se, pot crea blocaj. Puteți avea bani pentru un avans de casă nouă, dar restul de bani încă nu există. Asigurați-va că puteți obține un credit. Puteți începe o construcție, dar va aruncați cu capul înainte, având doar o parte de bani. De asemenea, calculați atent întregul potențial financiar, ce trebuie să va ducă spre finalizarea acelui proiect.

3 deceniu

Guvernatorul Vărsătorului, Uranus, se alfa de aproape trei ani pe zodia Taur, de asemenea o zodie ce guvernează printre altele și banii. Uranus este o planetă a conștiinței superioare și intrată pe o astfel de zodie, dar pe casa iubirii, a copiilor și a creativității, sigur că v-a tot dat de înțeles în ultimii ani că iubirea și banii nu se combină bine împreună, că trebuie să fiți atenți cât și cum va creșteți copiii în spiritul sănătos al investițiilor. În altă ordine de idei, poate ați luat deja la cunoștință, că unele surse de ispiratie și idei creative, nu vin ca să fie nici ignorate, nici lăsate să se manifeste când și când, ci că beneficiati, pana la urma, de un atu cosmic ce poate fi valorificat ca scop profesional. Nu uitați că sensul zodiei voastre este cu precădere unul profesional. În acest an, Uranus și Saturn se vor ciocni de trei ori la grad perfect, în februarie, iunie și decembrie 2023. Semnele fixe pe care se așează cele două planete vor crea senzația de blocaj, dar să vedem în ce sens.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Venus, guvernatoarea casei iubirii Capricornului, formează un trigon cu Saturn, guvernatorul zodiei – 20 mai 2023, ora 04:58. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Capricornului; solstițiul de iarnă – 21 decembrie 2023, ora 17:59.Subiectele de interes ale anului 2023 sunt gestionarea resurselor personale și creșterea câștigurile materiale. Careurile pe care Uranus, guvernatorul casei II a Capricornului, le formează cu Jupiter și Saturn anunță perioade turbulente, despre care vom vorbi însă la capitolul dedicat muncii și banilor.

Sanatate si frumusete

Grija de tine este la fel de importantă ca să ai grijă de obligațiile și responsabilitățile care fac parte din viața ta. Trei eclipse lunare aduc evenimente emoționale în munca ta (în ianuarie), în dragostea și creativitatea (în iunie) și în prietenii și obiective comune în noiembrie. Țineți minte aceste luni în timp ce evidențiază perioade în care emoțiile contează la fel de puternic, sau mai puternic, decât intelectul brut și bunul simț, în special în abordarea treburilor conexe. Două eclipse solare adaugă focul ego-ului și posibilitățile puternice centrate pe inimă în alte puncte în 2023. O eclipsa solara in iunie este o alta atingere de magie in acel centru de munca al vietii tale, iar o eclipsa totala de soare in decembrie face visurile divine uimitor de posibile.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.