Horoscop Berbec 2023: femeie, omul

La începutul primăverii, Berbecii se vor simți pregătiți, lucizi și dedicați. Vei începe să-ți îndeplinești obiectivele stabilite. Totuși, nu uita și de celelalte părți ale vieții, în special sănătatea – te-ai putea îmbolnăvi și să nu-ți pese destul de mult, ceea ce te va costa. Locul de muncă nu înseamnă totul, dar trebuie să ții cont și de sănătate, prieteni și familie. Horoscop Berbec 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Berbec 2023

La sănătate trebuie să aveți grijă cel mai mult și septembrie nu este o luna bună pentru anumite tratamente, dar nici a va expune unor intervenții medicale cu risc. Este o perioada în care erorile medicale se manifestă cel mai ușor, atât dacă sunteți pacienți, cât și dacă lucrați în domeniul medical. Până și ceea ce spuneți poate lua întorsături vicioase și apoi riscați scandal sau procese. Cum viață merge înainte, este doar o recomandare pentru a verifică de două ori ce urmează să faceți. Spun asta pentru exact în acea perioada se poate să fie nevoie să mergeți mai des doctor sau aveți nevoie de anumite servicii. Cereți referințe și nu va aruncați la primul anunț. Horoscop Berbec 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Perseverenta Berbecului in combinatie cu incapatanarea Bivolului vor oferi un impuls puternic pentru dezvoltarea carierei reprezentantului primului semn zodiacal si posibil chiar pentru crearea propriei afaceri. Daca anul 2023 a fost o perioada in care Berbecul trebuia sa se bazeze pe propria intuitie, sa se regaseasca, in anul 2023 va veni timpul pentru activitate intensa. Nu poate fi voba de nici un fel de relaxare, doar miscare continua inainte. Nu este exclus ca Berbecul sa fie nevoit sa incerce vreo doua-trei domenii deodata pentru a gasi ceva ce sa-i aduca resurse si sa-i ofere un start bun pentru crestere. Orice afacere cu proprietati imobiliare, terenuri si constructii va aduce castiguri semnificative. Chiar daca la inceput va parea ca nu va functiona. In acelasi timp, trebuie analizata cu maxima atentie orice operatiune riscanta si trebuie evitate jocurile de noroc. Berbecii nu stiu sa se multumeasca cu putin, orice tip de risc le este interzis.Vestea buna este ca in anul 2023 barbatii din zodia Berbec vor fi urmariti indeaproape de Cupidon. Acesta le va asigura doza de dragoste. Berbecii vor descoperi orizonturi noi ale senzualitatii si, pe de o parte, asta ii va face mai empatici si mai profunzi, iar pe de alta parte poate duce la o scadere a sentimentelor fata de vechiul partener. Si atunci voi incepe sa-si caute unul nou. Dar in acest caz fiecare va hotara pentru el ce anume isi doreste. Horoscop Berbec 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

Horoscopul va fi, în jumătatea anului 2023, înclinat spre muncă, datorită poziției lui Marte în Fecioară. Universul te va pune în situații care îți vor stimula creativitatea și te vor face să te gândești. Poți conta pe întălniri importante la muncă, dar și întâlniri cu indivizi interesanți care îți vor stârni creativitatea. De asemena, îți recomandăm lectura deoarece vei asimila informațiile foarte eficient.

Horoscop anual Berbec 2023

2022 vă ajută în ciuda multor drumuri grele și aparent înfundate, să găsiți prin intuiție, răbdare și credință, nu doar luminița de la capătul tunelului, ci adevăratul scop al vieții.

Dragoste și relații

Suntem cu analiza pe a sasea casa a muncii, dar a doua semnificație a sa este sănătatea. Un concediu de materniate, un concediu medical, stresul de la locul de muncă, oboseală, drumul până la serviciu sau naveta, toate sunt cauze ce pot determina schimbări. Cert este că dincolo de tensiunile de la începutul anului, Destinul și Saturn/Jupiter aflate pe semne de aer, se armonizează atât de frumos, încât nu veți caută prea mult, ci veți pluti, mai degrabă, prin schimbările ce se vor derula foarte firesc.

Sanatate si frumusete

Jupiter face în 2023 un periplu de scurtă durată prin casa XII a Berbecului, unde se mai găsește și Neptun. Este vorba despre perioada 14 mai – 28 iulie, în care Jupiter îți tranzitează casa izolării, a sacrificiilor, a dușmanilor secreți, dar și a vindecării și a spiritualității. Având în vedere că Jupiter este guvernatorul tradițional al zodiei Peștilor (adică al casei XII a Berbecului), tranzitul său prin acest sector de horoscop este de foarte bun augur pentru Berbeci. Nu ar fi de mirare să beneficiezi de un ajutor providențial și de inspirație de Sus, dacă îți faci timp pentru suflet, pentru spirit, dar și pentru ceilalți.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.