Horoscop Berbec 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, Anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Berbecul nu se înțelege foarte bine cu această planetă. Nativul este impulsiv, socotește mai puțin ce face, acționează pur și simplu. Bineînțeles că nu dorim să descurajăm acești nativi! Aceia care și-au văzut de treabă, care au respectat niște norme, au respectat programul, sunt în avantaj cert. Horoscop Berbec 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Berbec 2023 dragoste

Anul trecut a fost unul în care nu au apărut mari schimbări în viața socială și în planul iubirii, iar dacă te-ai confruntat cu anumite provocări la un moment dat, acestea nu au ieșit din tipar. În 2023 însă, vei avea însă destul de mult de lucrat în aceste sectoare, dar mai ales în raport cu prietenii. Se cere să fii mai atent(ă) pe cine lași în viața ta și pe cine menții alături de tine. În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, nu este un moment prea bun să amesteci prietenia cu banii. Se recomandă așadar precauție maximă dacă derulezi proiecte cu cineva din anturaj, dacă ți se solicită un împrumut. Nu este indicat nici să ceri tu bani celor din cercul de prieteni. Comunicarea dintre voi lasă de dorit, iar acest lucru poate avea urmări nefaste. În următoarele trei luni ale lui 2023, problemele dintre tine și unii prieteni s-ar putea croniciza, mai ales dacă ai luat unele decizii nu prea inspirate în plan financiar care îi implică într-un fel sau altul. De asemenea, reapar probleme în felul în care te raportezi la cei din jur. Încearcă să dai dovadă de mai multă claritate în felul în care comunici, să nu lași loc de interpretări. În al treilea trimestru al anului, este cazul să începi un proiect de triaj pe plan social. Dacă ai suferit dezamăgiri din partea prietenilor și dacă nu te mai leagă de unii din ei decât amintirile, gândește-te serios dacă mai merită să investești în aceste relații. Nici pe plan sentimental nu arată prea bine lucrurile, în sensul că de la finele lui septembrie încolo, Astrodex prognozează tensiuni. În ultimele trei luni ale lui 2023, se revine la normal atât pe plan relațional, cât și în raport cu viața ta socială. Rămân lângă tine doar cei care merită să fie în compania ta, care ți-au fost aproape la bine și la rău. Se cere totuși să dai dovadă în continuare de precauție, să nu ai încredere în oricine fără a avea dovezi că nu îți asumi riscuri inutile dacă procedezi astfel. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, sectorul sentimental nu este unul care să îți facă probleme în 2023. Relația cu partenerul evoluează bine, cu excepția lunii octombrie, când pot apărea unele motive de discordie. Planul social este cel care îți rezervă cele mai multe provocări în acest an, care cere de la tine să dai dovadă de maturitate. Horoscop Berbec 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Berbecii încep anul 2023 cu ochii ațintiți spre viitor și spre noi orizonturi, stimulați de tranzitele planetelor Jupiter și Saturn prin casa XI a Berbecului. Horoscop Berbec 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Berbec 2023 pe această temă dragoste

Pe tot timpul anului, Berbecii trebuie să se îngrijească de propria sănătate. Persoanele născute cu această zodie sunt sensibile la schimbările de sezon, din acest motiv se pot îmbolnăvi în aceste perioade ale anului. Oricum, poți preveni acest lucru de unul singur – prin consumarea regulată a vitaminelor și exerciții regulate.

Horoscop anual Berbec 2023 – dragoste

Saturn este planeta care vă învață lecții de viață și vă învață să faceți lucruri, să fiți gospodari. În același timp, pe o vibrație mai joasă și poate pentru cei ce nu reușesc să își găsească astfel de lucru, poate aduce griji, apăsări, probleme în relația cu părinții, probleme de sănătate în special ale mamei, modificări în metabolismul vostru, probleme mai grele în sarcini ale femeilor, despresii și accente grave ale emoțiilor, pentru că acolo regăsim și casă relației cu Sinele Divin. Dacă vreți să va adăpostiți de astfel de griji, faceți-va de lucru acasă, construiți. Nu trebuie să va aruncați mai mult decât puteți și dețineți resurse, căci va puteți prinde urechile în griji. Citiți, scrieți, învățați, deveniți activi acasă, modernizati și unde nu gășiți pe cineva care să va ajute, un specialist, de exemplu, faceți voi.

Relaţii

În privința sănătății anul începe cu Venus în Săgetător, acolo unde se află și Karma, dar se finalizează cu Marte în aceeași poziție. Adică poate începe foarte bine, dar datorită unor neglijențe, se poate termină chiar și cu o intervenție chirurgicală. Va dau un exemplu: mai bine fizioterapie, decât bisturiu. Nu trebuie neglijată sănătatea, indiferent despre ce este vorba. Informați-vă atent! Găsiți soluții și ar fi de preferat să nu va dați voi cu părerea, dacă nu sunteți de specialitate. Puteți greși în ambele sensuri. Puteți exagera sau confunda un simptom banal, dar puteți și neglija o cauza mai complicată. Destinul trece pe casă bolilor ușoare, însă karma este pe casa bolilor cu cauze vechi, karmice, de familie sau chiar vicii și păcate. Acum fiecare decontează diferit. Nu pot generaliza.

Familie

Unii Berbeci ar putea alege o cale spirituală sub formă de practică religioasă, yoga, terapie la psiholog sau alte activități care presupun îndrumare și au șanse mari să descopere că atunci când elevul este pregătit, apare și maestrul potrivit.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.