Horoscop Berbec 2023 1, 2, 3 deceniu

Guvernatorul anului 2023 – Bivolul Alb de Metal – este o fiinta rabdatoare, laconica, care nu iubeste graba si reactioneaza intens la orice nedreptate, prin urmare nu-i pe aceeasi lungime de unda cu Berbecul impetuos si impulsiv. In timp ce Berbecul pentru atingerea obiectielor sale va fi dispus sa-si sacrifice si timpul, si chiar unele idealuri, simbolul anului o sa o tina pe-a lui cu incapatanare de bivol pana la capat. Asa se vor si intalni, înfingandu-se cu coarnele unul in altul. Va fi totusi o lectie buna pentru primul semn al zodiacului: nu trebuie sa bati la portile inchise, uneori trebuie sa le ocolesti sau sa gasesti altele noi. Variabilitatea strategiilor de viata, in general, va fi o mare descoperire pentru Berbeci in anul 2023. Si din momentul in care o vor face, vor incepe sa avanseze pe plan profesional, vor stabili un echilibru in viata personala, si isi vor gasi armonia si pacea sufleteasca. Acea stare de bine “aici si acum” in sfarsit il va cuprinde si pe Berbecul de foc. Bineinteles ca va incerca oricum sa mai faca cateva manevre de ale lui, dar per total va fi multumit pe toate planurile. Numai cu sanatatea trebuie sa aiba grija, daca nu ii va acorda suficienta atentie, aceasta s-ar putea sa-i puna probleme. Horoscop Berbec 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Berbec 2023 1, 2, 3 deceniu

Pe tot parcursul anului 2023, eastrolog.ro îți recomandă prudență dacă ai de rezolvat vreun conflict în instanță, pentru că există riscul ca un astfel de conflict să se agraveze în lunile mai și decembrie. Horoscop Berbec 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

În afară de faptul că unii Capricorni se pot angaja pentru prima oară, alții își pot schimbă serviciul, alții își vor da demisia. Sper totuși că va veți face niște calcule înainte. Nu este un an al riscului. Horoscop Berbec 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Chiar și faptul că Destinul traversează în 2023 casa încercărilor și a iluminării prin evoluție spirituală, capătă un sens aparte, între 13 mai și 28 iulie, atunci când temporar, Jupiter, Marele Benefic, intră în vechiul său domiciliu din Pești, care pentru voi poate face minuni. Dincolo de efectul vindecător, mântuitor și profund spiritual al acestui tranzit ce seamănă cu un Înger, este cu atât mai important faptul că Jupiter este puternic deoarece traversează și o casă domiciliu, unde va reveni în 2023. Este un tranzit atipic, dar Jupiter în Pești este, statistic vorbind, responsabil de cele mai spectaculoase cazuri de vindecare și prin medicină și prin credință. În aceste luni, cât Jupiter stă  temporar pe casa Săgetătorului, se deschid multe porți, oportunități, pentru că atât Peștele cât și Săgetătorul guvernează depărtările, drumurile lungi, posibilitățile infinite. Este vorba doar despre ceea ce căutați. Ajutor primesc cei ce vor să călătorească departe, să se stabilească departe, să rezolve probleme în țări străine și mă refer și la românii deja plecați, dar și la cei ce intenționează să o facă. Se pot rezolva probleme medicale dincolo de granițele țării, de la infertilitate până la cele mai grave probleme. Jupiter deschide orizonturi vocaționale, îi ajută pe cei ce dau admitere sau se înscriu la facultate, susține examenele grele, universitare și post universitare, pe cele de specializare. Creează conexiuni fără precedent cu planul spiritual, face minuni pentru cei care cred și se roagă, ajută la găsirea unor leacuri alternative pentru probleme unde medicină alopata nu are soluții, nu din limitare, dar din pricina faptului că bolile ce au cauze sufletești nu pot fi vindecate decât într-un alt plan.

3 deceniu

Extinderea sau restrângerea spațiilor comerciale, vânzarea sau investițiile imobiliare, sunt în funcție de cum simțiți și energia pe care o aveți. Dacă o casă cheltuie bani și nu produce nimic, puteți vinde, scăpați de ea, va consumă energia. Saturn aduce griija caselor, cheltuieli, corvezi, prizonierat față de anumite proprietăți, poate bătrânești, poate începute și neterminate, poate ce fac obiectul unor partaje sau litigii între cei ce se așează la o masă succesorală. Jupiter, însă, va ajută să le rezolvati pe toate cu bine. Dacă aveți o casă, un teren ce nu se vând de ani de zile, acum este momentul. Vărsătorul este o zodie colectivă și unele probleme pot apărea de la blocul, cartierul, stradă sau comunitatea din care faceți parte. Sunteți într-o perioada de schimbări, va amintiți? Dacă unele lucrurile nu se mișcă în direcția a ceea ce va doriți, mutați-va. Nu aveți căldură și apă caldă, montați o centrală. Lucrări de reparații colective va pot deranja o perioada, dar totul este într-un sens bun.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Soarele intră în zodia Berbecului; echinoxul de primăvară – 20 martie 2023, ora 11:37. A doua astrogramă: Marte, guvernatorul Berbecului, în conjuncție cu Venus, guvernatoarea casei căsătoriei, a relațiilor și a parteneriatelor – 13 iulie 2023, ora 16:33. Pentru că Jupiter guvernează Nodul Sud, care în 2023 tranzitează casa IX a Berbecului, ar fi bine să îți triezi prietenii mai vechi, eventual pe cei cu care faci și afaceri sau cu care ai și colaborări profesionale. Prezența lui Saturn alături de Jupiter accentuează ideea că anumite alianțe ori amiciții mai vechi ar putea să se sfârșească în 2023, tocmai pentru a lăsa loc unora noi, care să te inspire și să te poarte spre progres profesional și personal.

Sanatate si frumusete

Energetic și curajos, reacțiile tale urmează spiritul tău natural. Trăiești fiecare moment la maxim, adesea neavând grija zilei de mâine; acest lucru poate duce la unele surprize. Nu îți place să faci compromisuri și te bucuri de confruntări, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Pentru o bună parte din 2023 te vei afla în centrul atenției. Să îți urmezi visele, să faci mult doritele schimbări și să folosești multe dintre lecțiile pe care le-ai învățat în ultimii doi ani nu sunt opțiuni, ci mai degrabă cerințe. În conformitate cu horoscopul anual pentru 2023, în departamentul de eclipse solare te poți aștepta să găsești noi modalități de a te exprima, poate chiar să faci un proiect semnificativ pentru talentele sau eforturile literare din iunie. O eclipsa totală de soare oferă câteva oportunități de anvergură în decembrie, în care călătoriile sunt o posibilitate distinctă. În total, este un an ecletic și interesant și mult mai puțin provocator decât ai văzut în ultimul timp.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.