Horoscop Balanta 2023 sănătate

În decembrie 2023, odată cu intrarea lui Jupiter și Saturn în Vărsător, o zodie de aer, ca și Balanță, nu doar că se închide o perioada grea, epuizantă, ci se închide poate un întreg ciclu de viață în care o Balanță a fost captivă într-un tipar de familie, fără șansă de a-l identifica, decodifica și de a-i șterge, cel puțin, părțile toxice. Prin aspectele pozitive, optimiste, constructive ale celor două planete sociale Jupiter și Saturn, dar și datorită Destinului în a altă zodie de aer, Gemeni, zodia voastră va beneficia în 2023, în repetate rânduri,  de Piramide de Aer, realizate cu Soarele vostru natal, ce va vor reda vitalitatea, energia, suflul, ideile, viziunea, creativitatea, credința, iubirea și spiritul de explorare. Horoscop Balanta 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023 sănătate

Cu toate ca nativii din zodia Balanta au o sanatate buna si nu sunt predispusi la afectiuni cronice, in anul 2023 se vor accentua niste probleme minore care s-ar putea sa duca la complicatii daca nu vor fi tratate la timp. In acest caz ar fi bine sa lasati sfaturile de pe internet si sa mergeti pentru mai multa siguranta la un control medical. Pe langa acestea, in anul Bivolului creste riscul de producere a traumelor, asadar, nativii care practica sportul activ, mai ales de tip montan, ar fi indicat sa-si asume mai putine riscuri. Horoscop Balanta 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Acest sector de viață nu se numără printre principalele tale preocupări în acest an, dar s-ar putea ca, din 2023 încolo, să fie important să acorzi mai multă atenție felului în care te simți, atât pe plan fizic, cât și emoțional. Se prefigureajă deja de câțiva ani nevoia de a face unele schimbări în ceea ce privește stilul tău de viață și alimentație și poți începe cu ele în 2023. În primele trei luni ale lui 2023, nu se întâmplă nimic spectaculos pe acest plan. Ești într-o formă bună, nivelul tău de energie este la cote ridicate, dar s-ar putea totuși ca unele probleme sentimentale să se răsfrângă asupra stării tale de bine la nivel mental, mai ales în ianuarie și februarie. Trebuie să nu te lași prea afectat(ă) de lucruri care se vor rezolva într-un fel sau altul. În următoarele trei luni ale lui 2023, de remarcat este intrarea lui Jupiter în casa sănătății tale, eveniment astral care are loc la jumătatea lunii mai. El va începe curând să retrogradeze, la fel ca Neptun, ceea ce înseamnă că nu mai ești la fel de plină de vitalitate, că ai nevoie să te destresezi și să te odihnești mai mult. Astrodex.ro prognează să nu pui presiuni inutile pe tine în această perioadă. În al treilea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui septembrie încolo, s-ar putea să îți găsești mai greu curajul să vorbești despre ceea ce simți. Încearcă să nu te lași prea mult afectat(ă) de ce se întâmplă în jurul tău și verbalizează-ți gândurile. Asta te va ajuta să lași impresia unei persoane autentice și să îți menții echilibrul într-un fel sau altul la nivel mental. În ultimele trei luni ale lui 2023, lucrurile revin încetul cu încetul la normal. Începi să te simți mai bine în pielea ta, ai mai multă energie și să te ocupi chiar de unele proiecte pentru care nu ai avut timp sau forța necesară în timpul anului. Supărări ar putea să mai apară în raport cu cei dragi, dar atmosfera sărbătorilor te va ajuta să treci peste ele mai ușor decât de obicei. Din paragrafele de mai sus, rezultă faptul că 2023 este un relativ echilibrat, care nu te supune la provocări prea mari în ceea ce privește acest sector de viață. Pe de altă parte însă, îți dă indicii clare că trebuie să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta fizică și emoțională în anii care urmează. Nu ai ținut cont de oboseală ani la rândul, iar asta te-a cam afectat. Horoscop Balanta 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Balanta 2023 pe această temă sănătate

Marea Conjuncție care are loc în data de 21 decembrie și a cărei influență începe ceva mai devreme în anul 2023, exercită totuși cea mai mare influență în anul 2023. Este o un aspect care are loc la circa 20 de ani și își exercită influența pe o prioadă destul de lungă, mare parte a anului 2023. Pentru nativii Balanță, Marea Conjuncție are loc în domeniul pasiunii, al iubirilor, al copiilor, a tot ce creează nativul și ce lasă în urma lui. Trebuie să menționăm faptul că în anul 2023, nativii Balanță s-au ocupat foarte mult de casă, au stat mai mult retrași, s-au ocupat foarte mult de părinți, au fost preocupați să își construiască un cămin, să își renoveze casa. Alții dintre nativii Balanță au mers foarte mult către rădăcini, s-au gândit la ce au învățat de la bunici lor, de la părinții lor. Și, mai ales, în tot ce au făcut au căutat sursa, acea sursă primordială, au făcut o adevărată obsesie pentru aceasta. Dacă până acum au fost cuminți, dacă până acum s-au îngrijit de familie, au studiat rădăcinile a tot și a toate, acum, în 2023, doresc să creeze, doresc să facă ceva nou, cu totul și cu totul. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii.

Horoscop anual Balanta 2023 – sănătate

Balanțele vor fi mai canalizate către copii în general, fie prin activități profesionale ce se adresează copiilor, legate de educație, terapie, protecție, artă, fie personal, atât față de bebeluși, cât și față de copii mai mari, prin implicare mai serioasă în viață acestora. Saturn și Jupiter, aduc deopotrivă atât lecții din partea copiilor mai mari, cât și reușite. Unii se pot afla în fața unor examene importante, alții pot pleca din țară, alții pot aduce în fața Balanțelor lecții pe care acestea, ca părinți, nu le-au înțeles la timpul lor, au afectat copiii, iar acum conștientizarea poate fi tardivă sau nu.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Pentru voi, Destinul tranzitează, așa cum am menționat și mai sus, din 5 iunie 2023 până pe 23 decembrie 2023, o zodie compatibilă cu Balanță, Gemenii și acest lucru indică faptul că drumul vostru a ajuns acum în punctul de a călători departe, a va face planuri legate de alte țări. Rude apropiate pot pleca sau chiar au plecat deja din țară, inclusiv copiii, iar acest fapt poate avea influențe în viața voastră mai târziu, chiar dacă acum nu va gândiți la plecare. De asemenea, sensul vieții voastre acum indică spre căutare, explorare, nu doar la nivel fizic, călătorind, ci și la nivel inelectual. Dacă tot am zis că va aflați într-o perioada de redefinire și de renaștere, vor avea mai mult noroc Balanțele tinere care încep studii universitare, dar și cele care abia acum și-au dat seama că ar vrea să mai studieze ceva, care să susțină mai bine de țelul lor. Este un moment bun că cei deja porniți pe un drum să se pregătească pentru examene de specialitate și să rămână fideli unui ideal inițial. Balanța, în multe cazuri se oprește la jumătate. Poate face o facultate grea, dar apoi nu continuă etapa obligatorie pentru a se specializa. Examenele pentru Rezidențiat, Barou, Magistratură, Doctorat și alte examene necesare pentru ocuparea unor posturi în învățământul universitar va sunt acum prioritatea. Alte Balanțe pot călători mai degrabă în planul cunoașterii spirituale, dar asta este în funcție de chemarea fiecăruia. Piramidele pe semne de aer va oferă energia pentru a fi autodidacti și pentru a găsi surse și material care să va ofere suport pentru evoluția voastră. În același timp, se creează deschidere pentru a scrie, a publica, a-i învață pe alții. Balanțele încep să comunice pe limba lor. Acesta este și teritoriul celei de-a doua căsătorii, pentru Balanțele divorțate și care doresc să își reincerce norocul.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Pe parcursul anului 2023 Uranus tranzitează casa VIII a Balanței și formează aspecte tensionate cu Jupiter (în intervalul 13-22 ianuarie) și cu Saturn (în perioadele 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie). Este foarte posibil să resimți presiuni interne mari sau să te confrunți cu o perioadă dificilă în ceea ce privește veniturile ori cu o suferință sufletească, dar eventualele dificultăți nu fac decât să îți declanșeze o sclipire de geniu care te ajută să descoperi cum te poți elibera de tot ceea ce te frământă sau te constrânge – atât interior, cât și, poate, din exterior. Transformarea interioară te poate conduce, de exemplu, spre maturitate artistică sau spre o abordare mai matură a propriei creativități.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.