Horoscop Balanta 2023: femeie, omul

Încă din primăvară, te vei simți absolut uimitor – atât fizic, cât și mental. Horoscopul presupune că acum este momentul ideal pentru a face sport. Dacă nu ți se pare că o faci, cel puțin încearcă să faci ceva mai ușor, cum ar fi o alergare scurtă sau o întindere. Vei simți și mai multă energie, făcându-te productiv, posibil în toate domeniile. Horoscop Balanta 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023

Karma se află în Săgetător în același interval în care Destinul rămâne în Gemeni, poate veni cu informații contradictorii legate de drumuri, studii și evoluție spirituală, în anumite situații, însă eu aș zice că tocmai enegiile zodiei voastre reglează acum, prin echilibrul pe care îl definesc, aspecte karmice, ce până acum v-au blocat să explorați așa cum v-ați dorit. Este vorba și despre libertatea de a explora, nu doar de dorință. Ați fi putit fi prizonierii unei relații, ai unui tipar de educație, ai unei mentalități pasive, ce nu a găsit sens până acum în nevoia de a sparge anumite bariere. Karma pe Săgetător mai poate crea probleme elevilor care dau examene inclusiv Bacalaureat, este un an mai greoi în privința întocmirii actelor de orice gen, autorizațiilor, obtinerii unor licențe, contractelor, comerțului, vânzări-cumpărări, examenului auto, comunicării, relațiilor cu frații și surorile, dar si vecinii. Horoscop Balanta 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

O abordare neconventionala, un nivel inalt de inteligenta si spiritul practic il scot pe barbatul Balanta in evidenta oriunde s-ar afla. Cu toate acestea, impulsivatea excesiva si nestatornicia uneori nu-l lasa sa devina un lider adevarat. Iar pentru reprezentantii acestei zodii e foarte important sa fie ei sefii. Pentru asta Balantele va trebui sa invete sa mai lase din orgoliu, sa-si asume responsabilitatea si sa se impace cu faptul ca rezultatele mari necesita eforturi indelungate. Nu poti pur si simplu sa vii si sa-i invingi pe toti. Mai ales ca guvernatorul anului, Bivolul Alb de Metal, va sta in continuu cu ochii pe barbatii din aceasta zodie si nu va tolera astfel de trucuri!Barbatul Balanta nu suporta vulgaritatea si dulcegariile in relatiile amoroase, prin urmare, de indata ce partenera va da semne de sentimentalism, va pune punct relatiei. Dupa cum va puteti da seama, aceasta atitudine categorica nu contribuie la mentinerea pe termen lung a relatiilor, si prin toamna barbatii din zodia Balanta vor trai o criza in viata personala. Se vor simti foarte singuri. Si asta va fi o invatatura pe viitor. Va trebui sa invete sa faca compromisuri in relatie si sa accepte faptul ca cealalta persoana poate fi diferita. Reprezentantii acestei zodii s-ar putea sa ajunga sa-si puna pentru cateva luni “viata pe pauza”, li se va parea uneori ca lumea s-a transformat intr-o bucata de beton, dar toate astea vor fi spre bine. Apoi lucrurile o vor lua pe o curba ascendenta.Incercati sa nu lasati lucrurile neterminate, pentru ca o sa va consume energia si o sa va ia fortele menite sa va propulseze inainte. In primul rand, achitati-va datoriile si nu va bagati in altele. Horoscop Balanta 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

La început, am menționat frivolitatea excesivă – aveți grijă de asta, în primul rând în a doua jumătate a anului 2023. Ați putea pierde o mulțime de oportunități legate de creșterea personalității din această cauză. S-ar putea să vină o persoană în viața voastră, a cărei prezență va fi literalmente vindecătoare pentru dvs., dar dacă nu le veți arăta, le puteți pierde într-o clipă.

Horoscop anual Balanta 2023

În 2023 Jupiter are următorul tranzit prin Vărsător 20 decembrie 2023 – 13 mai 2023 și 28 iulie – 29 decembrie 2023. Datorită lui Jupiter, cel puțin anul acesta, nu veți simți atât de puternic influența apăsătoare și corectoare a lui Saturn, decât atunci când ceva se termină și altceva începe. De început poate să înceapă și fără să se termine ceva. Pot fi multe Balanțe singure ce au resimțit presiunea anostă, aridă, sterilă a anilor trecuți. Jupiter anunță relații noi și pentru că tot vorbim despre Vărsător zodia prietenilor, o conexiune există și cu acest segment. Puteți cunoaște pe cineva cu ajutorul prietenilor sau o prietenie inițială se poate transformă în iubire. Factorul nonconformist al Vărsătorului va face că multe bariere ale prejudecăților să fie rupte. Poate că vor există părinți, voci, prieteni, colegi care nu vor privi cu ochi buni noua relație, însă cu atât mai mult, cu cât spuneam că de dată asta alegeți voi, și nu societatea alege pentru voi, am să va rog să va ascultați doar sufletul.

Dragoste și relații

Revin la tranzitele despre care spuneam mai sus că pot crea blocaje acestei case a iubirii, copiilor, creativității, dar și la felul în care va propuneți în 2023 să însemne distracție. Uranus se află deja de trei ani în zodia Taur pe o casă astrologica mai complexă, care are legătură cu banii economisiți, banii plasați în proprietăți imobiliare, banii firmei sau banii în comun cu un partener. În ultimii ani Uranus poate a adus și șanse, însă mai mult a venit cu instabilitate și cheltuieli. Uranus este o planetă a conștiinței superioare și într-un astfel de sector numit și casa transformărilor obligatorii sau chiar legătura cu lumea de dincolo, rolul lui este să provoace o evoluție mai brutală în cazul celor cei pasivi. Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023, Lilith, scade vibrația acestei case, și vine cu anumite probleme, iar între 6 ianuarie și 5 martie, planeta Marte se alătură celorlalte două, iar efectul acestora seamănă a dinamită.

Sanatate si frumusete

Tot ceea ce ai învățat până acum îți stimulează creativitatea, așa că ai posibilitatea să devii un adevărat inovator, care are abordări originale și deschide drumuri noi în domeniul său.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.