Horoscop Balanta 2023 familie și relaţii

Balanță 2023: poți avea realizari importante pe termen lung. Horoscop Balanta 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023 familie

Posesiunile și valorile materiale sunt în atenția nativilor deopotrivă, micul tezaur al calităților personale. Nativii fac un pas înainte și își croiesc viitorul cu atenția sporită către modul cum trebuie să muncească, cum trebuie să își mobilizeze calitățile pentru a face față provocărilor. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Balanta 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Există mai multe tensiuni pe parcursul anului pe semnele duble de la  Neptun, în primul rând, Jupiter, Marte, apoi prin intrarea lui Lilith în Gemeni din dată de 18 iulie, ce vă pot deruta în privința directiei voastre. Cu nesiguranța și indoiala v-ați mai confruntat, însă dacă acolo în interiorul vostru este ceva puternic, dorința de a vedea pe cineva care se află departe, nemulțumirea față de o activitate ce doriți să o schimbați, faptul că nu va mai regăsiți în felul vostru de a va exprimă, indiferent ce anume va face să va îndoiți de dorința voastră de a merge înainte, evoluția nu poate fi oprită fără consecința blocajului. În general nu este bine să pierdeți vremea, doar că acum va sfătuiesc doar să nu pierdeți oportunitățile. Horoscop Balanta 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Balanta 2023 pe această temă familie

Există o mulțime de lucrări de valoare care rulează continuu pe parcursul acestui an. Lucrurile care te-au făcut să te simți în siguranță, stabil, sigur chiar și cu un an în urmă, nu este probabil să ofere aceste active. Ai redefinit ceea ce are semnificație și importanță pentru tine la toate nivelurile, de la aspectul emoțional la cel financiar, iar anul acesta îți permite să lucrezi mai mult în ele. S-ar putea să vină bani primiți din munca depusă în trecut și ar putea exista un bonus sau o promoție legată de munca și cariera ta. … un bonus sau o promoție care a fost câștigat din greu. Continuă să îți vizualizezi independența, abilitățile de a gestiona de unul singur și vei găsi câteva resurse valoroase care te așteaptă pe măsură ce călătorești de-a lungul lunilor.

Horoscop anual Balanta 2023 – familie

Jupiter și Saturn deschid, prin tranzitul lor în zodia Varsatorului, și poartă creativității și astfel am ajuns în preajma unei arii atât de vaste. Este o deschidere fantastică, în primul rând, către ceea ce vă place și asta fiecare știți, doar că Saturn pune niște accente mai profesionale asupra pasiunilor voastre și va ajută să tranformati arta de plăcere sau din instinct, într-un exercițiu practic. Vărsătorul este o zodie originală, avangardistă și nu doar stimulează creativitatea în domenii legate de artă vestimentară, design interior și exterior, design de orice fel, activități online, scris, mass -media, comunicare, make-up, film, etc, ci va ajută să găsiți idei unice într-un moment de răscruce pentru noi toți. În ultima vreme, pentru o societate vitregită de artă, muzică, film, Venusienii, Uranienii, Neptunieni trebuie să găsească soluții, iar voi va numărați printre ei!

Relaţii

Prima astrogramă: Marte, guvernatorul casei relațiilor, a parteneriatelor și a asocierilor Balanței, formează un trigon cu Neptun, guvernatorul casei muncii – 31 mai 2023, ora 8:15. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Balanței; echinoxul de toamnă – 22 septembrie 2023, ora 22:21.Contextul astral al anului arată că este o perioadă bună pentru a te înscrie la un curs de dans (dacă te pasionează) sau pentru a începe ori a relua practicarea unui sport. Dacă te gândești că astfel de activități pot fi riscante din cauza pandemiei, poți găsi o alternativă foarte bună cu ajutorul tehnologiei, pentru că Jupiter și Saturn tranzitează Vărsătorul, adică chiar zodia asociată cu tehnologia. Așadar, în afară de dans și sport, domeniile în care îți poți manifesta și dezvolta creativitatea sunt cele legate de IT, cum ar fi crearea site-urilor web.

Divorț?

Nu este exclus să trăiești un eveniment neașteptat și dificil, care te poate ajuta să devii recunoscător pentru ceea ce ai primit de la viață până acum și să fii mai dispus să fii generos cu cei din jur.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.