Horoscop Balanta 2023 dragoste

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Nativii zodiei Balanță au o foarte bună relație cu Saturn. Nativii sunt în general echilibrați și lui Saturn îi place echilibrul. Singură latură a firii lor unde s-ar putea să se „ciocnească” cu planeta Saturn este acea latură de frivolitate pe care o au nativii Balanță, ei fiind foarte dornici de bine, de frumos și de eleganță. Dorința de bine poate ușor să alunece în comoditate, foarte urâtă de Saturn. În momentul în care nativii Balanță exagerează cu confortul, nu se mai înțeleg cu Saturn.Avantaj Balanță: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Este destul de dificil. Poate acesta este un dezavantaj major al nativilor Balanță! Vechile obiceiuri se pot schimba. Învățătura nu este pentru nativi cea mai mare preocupare, cu excepția acelor lucruri care îi plac si pe care le absorb imediat. Vechile obiceiuri practic nu există, nativii Balanță concentrându-se pe prezent în general. Pentru nativii Balanță anul 2023 a însemnat inspirație. Profesional, au fost avantajați aceia dintre nativi care aveau o afacere de familie sau care au moștenit afacerea de la părinți, care lucrau de acasă sau aceia care au urmat profesiei unuia dintre părinți. Profesional, 2023 a însemnat un an spectaculos pentru aceia care aveau afaceri, și în afară de aceștia, nativii au fost atât de desprinși de obligațiile profesionale. Treburile de acasă i-au ținut în priză, mare parte din energie ducându-se pe treburile pe care nativii le realizau de acasă. Nu spunem că nativii nu și-au făcut datoria, ci numai că au fost sunt detașați de problemele profesionale, le-au rezolvat corect și atât. Horoscop Balanta 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023 dragoste

Anul 2023 se numără printre cei mai intenși ani pe aceste planuri din ultima vreme. Aspectele astrelor te înștiințează că trebuie să faci unele schimbări, să îți ajustezi caracterul în anumite privințe dacă îți dorești ca relația cu partenerul să evolueze într-o direcție bună. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu evolueze așa cum ai anticipat, la nivelul vieții sociale inclusiv. În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te încearcă senzații de gelozie și posesivitate. Este greu de spus de unde apar acestea, ce anume le cauzează, dar judecând după planetele care formează aspectul declanșator, este clar că problemele sunt mai vechi, că nu ați vorbit la timp despre ceea ce vă deranjează și vă doriți de la partener. În următoarele trei luni ale lui 2023, atmosfera ar putea deveni distantă între tine și partener, mai ales de la finele lunii mai încolo. Climatul din cuplu se anunță a fi la fel de tensionat la începutul lui iunie, dar poate nu la aceeași intensitate ca înainte. Este clar că ai luat unele măsuri pentru a se îmbunătăți situația, dar parcă ar mai fi lucruri de făcut pentru a reinstaura armonia în cuplu. În al treilea trimestru al anului, tensiunile par să continue în planul vieții de cuplu, iar anumite subiecte de discuție care vă afectează direct sunt încă greu de abordat în discuțiile cu partenerul. Pe de altă parte, certurile se răresc, prilej numai bun să lucrezi la relația cu cel drag. Puteți chiar apela la ajutorul unui profesionist dacă nu vă dați seama de unde să începeți. În ultimele trei luni ale lui 2023, încep să apară indicii cum că mergi în direcția bună pe plan sentimental. Schimbările de atitudine pe care le-ai operat în lunile anterioare încep să dea rezultate, iar atmosfera din cuplu se schimbă în bine. Aproape de sărbători, Astrodex prognozează încă un puseu de tensiune, dar este ocazionat de stresul asociat pregătirilor de sărbători. După cum se vede din paragrafele anterioare, 2023 este un an dinamic pentru tine în planul vieții de cuplu. Și tu, și persoana iubită ați trecut prin multe în anii precedenți, ați evoluat mult, dar poate nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă în anumite privințe. În acest an, trebuie să lucrați la acest aspect, să explorați noi zone de compatibilitate în materie de viziuni și scopuri. Horoscop Balanta 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Pentru Balanțe, anul 2023 se anunță deosebit de creativ, în decursul căruia se pot baza pe sprijinul oferit de Jupiter și Saturn, care le tranzitează casa V (creația, creativitatea, talentele personale, iubirea, romantismul, copiii, distracțiile, hobby-urile, afirmarea și promovarea personală). Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă ca în 2023 să îți aduci aminte de activitățile care ți-au provocat întotdeauna bucurie ori te-au ajutat să te relaxezi, și să îți faci timp pentru ele. Dacă, prins în vâltoarea vieții, ai uitat să te mai bucuri de ceea ce ți se întâmplă sau ai lăsat deoparte un hobby care îți liniștea sufletul ori te ajuta să te simți în apele tale, în 2023 ți-ar prinde bine să îți faci timp pentru tine și pentru ceea ce îți place. Horoscop Balanta 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Balanta 2023 pe această temă dragoste

În primul rând, activitățile de învățare ar trebui să fie importante pentr Balanțe în acest an. Horoscopul arată că, datorită lui Saturn în Vărsător, veți fi perfect reglați pentru a primi informații. Dacă tânjești să te angajezi într-un anumit domeniu, de ce nu te înscrii la un curs sau măcar îmbogățești biblioteca cu o carte tematică? Această cale poate duce la adevărata fericire în viitor.

Horoscop anual Balanta 2023 – dragoste

În prima parte a anului, Lilith traversează casa sexualității și încă din ianuarie, da ceva de furcă tranzitelor mai importante ale lui Jupiter și Saturn aflați pe casa iubirii. Cu alte cuvinte, este mai bună a două jumătate a anului pentru relațiile care vor să treacă mai repede de faza “să ne cunoaștem mai bine” la o cafea. În prima parte a anului, dacă vă grăbiți către intimitate, riscați să consumați aventura mai repede și să nu reușiți să intrați într-o relație pe termen lung. Mai mult, există un risc de sarcini nedorite, nu că nu ar fi de bun augur, dar va sperie, inițial. Saturn pe casa iubirii poate pune frână în mai multe sensuri.  Doi oameni care se iubesc nu se pot apropia fie din cauza unei distanțe între orașe sau țări, fie pentru că unul dintre ei se află într-un divorț, care este bine să fie lăsat să se finalizaze. Dacă întâlniți pe cineva proaspăt ieșit dintr-o relație, asigurați-va că nu sunteți acolo să lipiți pansamente pe un suflet rănit de altcineva.

Relaţii

Pe 21 ianuarie, o dată cu intrarea Soarelui în Vărsător, alături de Jupiter și Saturn, acestea trei, formează mai multe cuadraturi cu Uranus, Lilith, Marte, dar și Luna din Taur, generând o conjunctură cel puțin explozivă. Saturn și Uranus vor reforma cuadratura în februarie, iunie și decembrie 2023, aducând un sentiment de condiționare. Să vedem ce se poate pune în calea fericirii voastre, cu toate că problema este mai intensă în prima parte a anului. Astfel am făcut mai sus, atunci când vorbeam despre iubire și copii, recomandări pentru a două jumătate a lui 2023, când Jupiter revine în Vărsător și nu se mai intersectează cu Lilith, ce îi poate anula beneficitatea.

Familie

Din altă perspectivă, comunicarea cu copiii (dacă ai) se poate îmbunătăți pe parcursul acestui an ori poate suferi schimbări importante, din cauză că și ei parcurg o perioadă de dezvoltare și de redefinire a personalității.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.