Horoscop Balanta 2023 bani și carieră

Învățarea și călătoria, precum și viitorul și planurile pe care le faci cu privire la aceastea sunt puncte de interes pentru vremea divină din acest an. Nu te mira dacă vei găsi brusc un interes în unele cursuri, clase și materiale educaționale noi, care te ajută să te pui într-o poziție mai bună pentru a atinge succesul la care ai visat. Există atât nevoia de a-ți urmări inima în timp ce joci după regulile drumului, deoarece acest an dinamic și important se desfășoară înaintea ta. Trei eclipse lunare adaugă atingerile lor intuitive, emoționale în diferite zone ale vieții tale. În mai, călătoriile și posibilitățile exotice sunt prezentate sub magia specială a Lunii. În iunie, cariera și eforturile tale radiază cu posibilități, iar în noiembrie finanțele, resursele și valorile personale sunt influențate. Eclipsele solare numărul doi: una dintre ele o eclipsă totală de soare în decembrie. O eclipsa de iunie adaugă mai mult accent la acel ton de călătorie, educativ, interesant și orientat spre viitor, care stabilește o mare parte din starea de spirit a acestui an. Comunicările sunt punctul central pentru eclipsa totală în perioada de sărbători de Crăciun 2023. Noi moduri de a te exprima și noi legături cu familia și prietenii tăi sunt posibile. Așteaptă cu nerăbdare anul acesta ca o șansă de a pune o mare parte din informațiile și înțelegerea de sine despre care ai învățat în ultimii câțiva ani pentru a lucra pentru tine. Horoscop Balanta 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023 bani

În vară, Balanțele se vor simți împlinite la locul de muncă; acesta este motivul pentru care vă recomandăm să vă derulați ideile, deoarece acestea ar putea avea o abordare globală. Totuși, ar trebui să vă dați seama că viața nu se rezumă doar la muncă; relaxați-vă și mergi într-o călătorie interesantă cu jumătatea ta sau cu prietenii, de exemplu. Horoscop Balanta 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Saturn este guvernatorul vostru prin exaltare și rămâne în Vărsător între 17 decembrie și 7 martie 2023. În primul rând, vorbim despre o casă compatibilă, de susținere a Balanței și anume casa iubirii, a copiilor și a creativității. Voi descrie ulterior beneficiile lui Jupiter alături de Saturn, deoarece Saturn este cel care pune condiții mai severe, indiferent ce oportunități urmează să aveți pe acest sector. Saturn este Planeta Profesor și unii se tem de ea. Oare ce-ar putea aduce bun acest tranzit serios in dragoste? Primul lucru pe care îl generează este maturizare emoțională. Adesea Balanța a sărit dintr-o extremă în cealaltă în relații, a mers cu jumătăți de măsură, s-a măritat să scape de acasă ori la presiunea celorlalti sau s-a sacrifiat prea mult, uitându-și propriul scop. Nu toate la un loc, evident. Nu uitați că rolul vostru este echilibrul și un strop din toate câte vă oferă viața, nu ar strica. Saturn poate chiar rupe o relație, dacă aceasta nu mai aduce nicio lecție nouă, dar stați liniștiți, căci știu că detestați singurătatea. Jupiter este acolo să aducă ceva nou în viața voastră. Saturn poate consolida o relație, prin lecțiile cu care vine, căci este un fel de test pentru cei care vor să rămână mult timp împreună. Acest test poate fi dat la începutul unei relații sau în oricare alt moment al ei. Saturn pe casa iubirii este bun pentru cei maturi, trecuți de prima tinerețe, căci aceștia au înțeles ceva din viață până acum. Este mai obositor pentru tineri, deoarece ii maturizează forțat. Cu cât mai devreme întâlniți pe Saturn pe casa iubirii, cu atât mai bine. Va va prinde bine în viață și poate nu va veți trezi din greșeală când e prea târziu. Horoscop Balanta 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Balanta 2023 pe această temă bani

Până la sfârșitul anului, vei simți o creativitate deosebită, ceea ce înseamnă că vei fi atras în mod natural de artă. Indiferent dacă este vorba despre desen, creare de muzică, gătit sau acțiune, veți putea să vă cufundați absolut în această activitate. Cu toate acestea, nu uitați de familia dvs. care vă așteaptă vizitele regulate și sprijinul mental. Puteți, de exemplu, să planificați o vacanță pentru anul următor cu ei.

Horoscop anual Balanta 2023 – bani

Jupiter anunță copii, pentru Balanțele tinere, dar și pentru cele care așteaptă demult. Ce poate fi mai frumos, o nouă iubire, un copil? Sunt mai multe situații. Unele lucruri vin de la Sine, în funcție de harta și soarta fiecăruia dintre voi. La alții însă, pentru că Vărsătorul are legătură și cu medicina modernă, poate fi vorba de fertilizare, inseminare sau ajutor de alt gen în cazul unor afecțiuni mai rare care ar putea ridică anumite probleme, mai ales femeilor care doresc să devină mame. Sunt Balanțe ce vor înfia copii, grație conexiunii celor două planete cu spiritul civic și filantrop al Vărsătorului. Se îmbină o așteptare personală cu un soi de spirit civic, dar ulterior se realizează o conexiune la fel de puternică ca și cu propriul copil.

Cum să câștigi bani în 2023?

În primul rând iubirea și banii nu vor funcționa împreună, nici în privința afacerilor în cuplu, nici când doriți să investiți în copii și nu mă refer la educație, ci cum ar veni, să le faceți un rost celor mari. Nu faceți asta, ci aveți încredere că fiecare își face rostul lui. Sigur că până la vara, puteți avea cheltuieli neprevăzute, dar Lilith sună puțin a pagubă și dacă aveți ceva important de făcut, cum ar fi o inseminare in vitro, lăsăți asta după  că ne asigurăm că nu aruncați banii pe geam. Iulie, august, octombrie, noiembrie, decembrie ar fi luni mai eficiente și mai sigure. Atenție la accidente, furturi și intoxicații alimentare, ca să generalizez! Apare riscul de boli cu transmitere sexuală, sarcini nedorite, v-am povestit mai sus. Vorbim și despre partaje și șantaje între partenerii care divorțează, căci energia banilor în comun se așează de-a curmezișul casei copiilor și ce are lumea de împărțit în instanța? Bani și copii. Există riscul unor pierderi financiare, dar aici puteți negocia, dacă este vorba despre proprietăți pe care doriți să le lichidați de nevoie. Dacă nu e nevoie, evitați tranzacțiile, vânzările sau achizițiile imobiliare. Pot exista pagube făcute de copiii voștri sau poate doar realizați că trebuie să interveniți într-o problema pentru a bloca un obicei costisitor. În privința banilor, există acolo energii ascunse și nu au legătură doar cu iubirea sau copiii. Atenție în ce investiți! Sunt multe cheltuieli imprevizibile. Nu este o perioada prea bună pentru distracție, așa că e greu să spun că aruncați pe geam bani pentru va distra excentric. Până în martie nu investiți mult în nimic, pentru că există risc de blocaj financiar. Mai degrabă trebuie să va preocupe supraviețuirea unei activități. 

Profit sau pierdere?

Influența lui Saturn, deși s-ar putea ca uneori să ți se pară constrângătoare, poate fi deosebit de benefică pentru că te ajută să concretizezi diverse planuri și proiecte – de exemplu, prin manifestarea unui talent sau a unei abilități deosebite – cu rezultate practice, concrete. Este foarte posibil să constați că talentul nu este suficient și că trebuie să depui efort și să muncești serios și perseverent pentru a te face remarcat. Chiar dacă uneori îți este greu, eastrolog.ro te sfătuiește să nu te descurajezi. Dacă ești dispus să accepți darurile saturniene, poți avea realizări importante pe termen lung, care îți vor aduce satisfacții mult timp de acum înainte, atât în plan socio-profesional cât și în plan personal.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.