Horoscop Balanta 2023 1, 2, 3 deceniu

Semnul zodiacal Balanta este puternic influentat de Saturn si Venus, si aceste doua planete antagoniste, pe de o parte, ca plus si minus, creeaza echilibru pentru acest semn, iar pe de alta parte – nu-l lasa sa traiasca linistit. Daca vezi pe cineva din zodia Balanta ca sta linistit, cel mai degraba visezi. Pentru ca in realitate Balanta trebuie sa invinga, sa farmece si sa incante toata lumea.In acelasi timp, Balantele sunt introvertite si adesea au nevoie de singuratate pentru examinarea profunda a vietii. Dar, fiind o planeta foarte activa, Venus nu le da pace. Si aceasta caracteristica nu va fi pe placul Bivolului Alb de Metal – zodiei care guverneaza anul 2023. Toate situatiile in care victoria depinde de viteza vor duce cel mai adesea la esecuri. Iar cele in care Balantele va trebui sa dea dovada de statornicie si rabdare, sa patrunda in esenta problemei, dimpotriva, le vor conduce spre succes.Anul 2023 nu este o perioada favorabila pentru demararea unor proiecte de mare amploare sau lansarea propriei afaceri. Mai degraba, este momentul potrivit sa va analizati rezultatele financiare, sa va ganditi la ce veti face in continuare si sa acumulati cunostinte noi in acest sens.In viata amoroasa va fi mare agitatie – salutari iarasi planetei Venus! Nativii din zodia Balanta, cel mai adesea rezervati pe plan personal, o sa-si faca de cap anul acesta. Totul va porni de la faptul ca nu vor sti ce fel de partener vor sa aiba alaturi si se vor implica in mai multe relatii. In a doua jumatate a anului Balantele vor obosi de atata cautat si vor lua o pauza. Ce va fi dupa – nu se stie exact, dar avem incredere ca va fi ceva bun. Horoscop Balanta 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Balanta 2023 1, 2, 3 deceniu

Din altă perspectivă, contextul astral al anului 2023 arată că este posibil să survină anumite evenimente care te ajută să înțelegi mai bine ce înseamnă maturitatea și responsabilitatea în plan afectiv, amoros, financiar, creativ sau procreativ. Horoscop Balanta 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Creativi este bine să fiți și referitor la viața voastră personală sau profesională. Nu lăsăți lucrurile să se deruleze din inerție. Veți trăi ocazii unice și trebuie să prindeți oportunitățile din zbor, printr-o prezența de spirit vie. Horoscop Balanta 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Ecuația în care vă plasează Saturn în Vărsător, o zodie largă, a Holismului și a prieteniei, în același timp, este că veți fi voi, iubirile voastre și restul lumii, într-o armonie perfectă. Uneori relațiile voastre, fie au fost decupate sau decuplate de misiunea voastră pe care pe care a trebuit s-o ajustați în funcție de influența partenerului sau alte alianțe ori poate prin atitudini mai egoiste și auto-sabotante, v-ați plasat în relații care nu erau în armonie cu ceva din exterior. Poate, în alt sens, ați ales mai conservator, fără prea multă iubire, pentru a satisface statutul social. De aici înainte, veți fi mult mai canalizați către scopul vostru personal, care v-a trebui să realizeze un echilibru perfect cu relațiile voastre, altfel Saturn “va oprește în trafic” și va da amendă. Pentru relațiile vechi, Saturn poate veni cu răceală și distanțare. Nu mă refer la Balanțele căsătorite, ci la cei care au amorțit in prietenii fără mariaj, fără copii, fără un scop comun cu partenerii lor. Jupiter aduce ceva nou și dacă doriți să rămâneți împreună, poate un copil nu ar încurca, altfel Jupiter poate aduce o altă iubire, mai rodnică. Poate printre cei care citesc acest Horoscop există și persoane care nu vor sau nu pot avea copii. A înfia este o idee sau puteți ajuta altfel. Este prietenia și bună înțelegere o condiție suficientă pentru un cuplu? Fiecare știe, însă aici vorbim despre casa iubirii și aș zice că nu.

3 deceniu

Atât copiii, cât și adulții Balanță pot începe să practice sport, să învețe să cânte la un instrument, să învețe o limbă străină, să ia lecții de canto, să danzeze, cu alte cuvinte să-și contrabalanseze viața prin pasiune. Ceea ce spun are chiar efecte terapeutice pentru voi, deci nu vorbim  doar de “amorul artei”.  Cel mai adesea, dezechilibrele de orice gen, înseamnă pentru voi probleme ale coloanei vertebrale sau depresii.

Iubire și relații

Dacă îți cultivi de ceva vreme un talent – de exemplu: literar, didactic, artistic, tehnic etc. – în 2023 ai posibilitatea să îl pui în valoare, să îl aduci în atenția tuturor. Poți chiar să devii profesor sau instructor într-un domeniu care te pasionează, pentru a-i învăța sau pentru a-i ajuta pe alții.

Sanatate si frumusete

Învățarea și călătoria, precum și viitorul și planurile pe care le faci cu privire la aceastea sunt puncte de interes pentru vremea divină din acest an. Nu te mira dacă vei găsi brusc un interes în unele cursuri, clase și materiale educaționale noi, care te ajută să te pui într-o poziție mai bună pentru a atinge succesul la care ai visat. Există atât nevoia de a-ți urmări inima în timp ce joci după regulile drumului, deoarece acest an dinamic și important se desfășoară înaintea ta. Trei eclipse lunare adaugă atingerile lor intuitive, emoționale în diferite zone ale vieții tale. În mai, călătoriile și posibilitățile exotice sunt prezentate sub magia specială a Lunii. În iunie, cariera și eforturile tale radiază cu posibilități, iar în noiembrie finanțele, resursele și valorile personale sunt influențate. Eclipsele solare numărul doi: una dintre ele o eclipsă totală de soare în decembrie. O eclipsa de iunie adaugă mai mult accent la acel ton de călătorie, educativ, interesant și orientat spre viitor, care stabilește o mare parte din starea de spirit a acestui an. Comunicările sunt punctul central pentru eclipsa totală în perioada de sărbători de Crăciun 2023. Noi moduri de a te exprima și noi legături cu familia și prietenii tăi sunt posibile. Așteaptă cu nerăbdare anul acesta ca o șansă de a pune o mare parte din informațiile și înțelegerea de sine despre care ai învățat în ultimii câțiva ani pentru a lucra pentru tine.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.